Skip to main content

Waarom Fleecedekens met logo?

Terwijl de energiecrisis onze samenleving blijft teisteren, zoeken mensen naar manieren om warm te blijven zonder afhankelijk te zijn van dure en milieubelastende verwarmingsbronnen. Een oplossing die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, is het gebruik van warme fleecedekens. Fleece is een synthetische stof die is gemaakt van polyester en een zachte, pluche textuur heeft. Het staat bekend om zijn vermogen om warmte vast te houden, waardoor het een uitstekende keuze is voor dekens. Fleecedekens zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een handige optie zijn voor mensen die warm willen blijven tijdens de koude wintermaanden.

Naast hun praktische bruikbaarheid zijn fleecedekens ook populair geworden vanwege hun milieuvoordelen. In tegenstelling tot traditionele dekens gemaakt van wol of katoen, is fleece gemaakt van gerecyclede materialen en kan het gemakkelijk worden gerecycled wanneer het het einde van zijn levensduur bereikt. Dit maakt fleecedekens een duurzame keuze voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en milieuvriendelijke praktijken willen ondersteunen.

Een ander voordeel van fleecedekens is hun veelzijdigheid. Ze kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, van gezellige avonden thuis tot buitenactiviteiten zoals kamperen en wandelen. Ze zijn ook verkrijgbaar in een reeks kleuren en stijlen, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die past bij uw persoonlijke smaak en inrichting.

Technische specificaties

Fleece dekens zijn leverbaar in diverse kleuren:

Wit, zwart, caramel, donkergroen, geel, grijs, grizzly, moesgroen, groen, lichtgrijs, lichtoranje, oranje, rood, oudroze, turquoise, ivoor, paars, zand, donkergrijs, antraciet, bruin en veel dessins.

Fleece dekens zijn leverbaar in diverse afmetingen:

150 x 120 cm., 150 x 130 cm., 160 x 130 cm., 180 x 130 cm. 180 x 135cm., en 200 x 150cm..

Fleece dekens zijn leverbaar in diverse grammages per m2:

Het aantal gram per m2 is het gewicht van de deken per vierkante meter. Als jij dus een fleecedeeken hebt van 280 g/m2, weegt één vierkante meter fleece stof van de betreffende deken 280 gram.

Er is een grote verscheidenheid aan grams fleece stof. In het algemeen is het zo, hoe zwaarder de fleece , hoe meer warmte de deken vasthoud.

Er zijn verschillende grams; 180g/m2, 185g/m2, 200g/m2, 240g/m2, 245g/m2, 250g/m2, 280g/m2, 285g/m2, 325g/m2, 425g/m2, 480g/m2, 845g/m2.

Soorten Fleece

Fleece dekens zijn leverbaar in diverse soorten fleece:

In het algemeen is fleece gemaakt van polyethyleentereftalaat ( PET). De laatste tijd wordt er ook milieuvriendelijke garen geproduceerd; rPET
rPet is een garen dat geproduceerd wordt uit gebruikte en gerecyclede PET-flessen.

De soorten fleece die we bij fleecedekens.nl kunnen leveren zijn:

  • Polar-fleece, kort geschoren, lichtgewicht, droogt snel, gunstig in prijs
  • Anti-pilling fleece, vast breisel, meestal 250g/2 – 280g/m2, goed op te borduren door vaste structuur
  • Colar-fleece, langer geschoren, zichtbare wrijfrichting, chique glanzende stof, kan goed bedrukt en geborduurd worden.
    Ook wel mirco-fleece genoemd
  • Sherpa-fleece, aan een kant geruwde fleece en aan de andere kant donzige pluche met een langere fleece pool. Meestal roomwit en lijkt op structuur van schapenvacht. Kan goed bedrukt en geborduurd worden.
  • Teddy-fleece, aan een kant geruwde fleece en aan de andere kant donzige pluche met een langere fleece pool. Meestal door en door gekleurd zodat beide kanten dezelfde kleur hebben.
    Kan goed bedrukt en geborduurd worden.
  • Flurry- of fluffy-fleece, is een heel zachte dubbelzijdige fleece. Deze is wat dikker dan een standaard fleece, en heeft lange haren, waardoor het extra zacht voelt. Kan alleen geborduurd worden.

Bel onze klantenservice direct: 0436013030 of mail je vraag naar info@fleecedekens.nl

Personaliseren van fleecedekens

Fleece-dekens zijn een zeer geliefd relatiegeschenk voor je medewerkers of relaties. De plaids doen het ook goed in een eindejaarsgeschenk, eventueel gecombineerd met andere geschenken zoals bedrukte mokken, geurkaarsen, borrelplankje en nog veel meer artikelen die het thuis gezellig kunnen maken.

De dekens kunnen wij bij fleecedekens.nl op verschillende manieren personaliseren: borduren of bedrukken met je eigen logo of slogan, een geweven badge, een eigen etiket en een soort diepdruk van je logo in de fleece stof.

Wij van fleecedekens.nl hebben veel ervaring in het verwerken van je logo op fleece en daarom adviseren wij je ook graag welke druktechniek het beste bij jouw logo past.

40

jaar ervaring

3800

Producten in onze showroom

500

Tevreden klanten